Besparen op de kosten van energie?

Krijg grip op uw energierekening!

Vind hier alle informatie over energie,
tarieven en een duurzame toekomst.

Disclaimer Energie-Tarieven.nl

Deze disclaimer is voor de website www.energie-tarieven.nl. Door het gebruik van de website accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Op de website energie-tarieven.nl staan links die naar websites van derde partijen gaan. Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk overleg en overeenstemming te hebben met deze derde partijen. Ondanks dit is het mogelijk dat er eventuele onjuistheden op de websites staan van deze derde partijen of op energie-tarieven.nl. Hiervoor kan energie-tarieven.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Ook kan energie-tarieven.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele consequenties van deze onjuistheden. Wanneer je zaken tegengekomen bent op energie-tarieven.nl die niet kloppen, dan stellen wij het op prijs dit je dit aan ons doorgeeft via ons contactformulier die te vinden is op onze website.

Auteursrechten

Op de website energie-tarieven.nl zijn alle rechten voorbehouden. Dit geldt voor alle afbeeldingen, webpagina's en teksten van de website. Alle auteursrechten hiervan liggen bij energie-tarieven.nl.

Het is dus niet toegestaan om dingen op welke mogelijke manier dan ook over te nemen van de website energie-tarieven.nl. Dit geldt niet wanneer er nadrukkelijk schriftelijk en persoonlijk toestemming gegeven is om dit te mogen gebruiken of wanneer er duidelijk bij een onderdeel aangegeven staat dat deze auteursrechten niet gelden.

Wijzigingen

Energie-tarieven.nl mag wijzigingen aanbrengen of onderdelen verwijderen op de gehele website zonder dit van te voren te melden.